Asiakaspalvelu

Tervetuloa Autovista Asiakaspalvelu sivulle

Autovistalla on käytössä Asiakaspalvelu portaali, jossa voit näppärästi täyttämällä lomakkeen kirjata palvelupyyntösi ja seurata niiden käsittelyä. Voit kommentoida palvelupyyntöäsi halutessasi vaikka mobiililaitteella!

Tutustu uuteen Autovista asiakaspalveluportaaliin luomalla tunnus ja kirjautumalla sisään.

  • Mikäli portaalin toiminnassa on häiriöitä voit aina ottaa yhteyttä meihin myös vanhaan tuttuun sähköpostiin asiakaspalvelu (at) autovista.fi.
  • Lähettäessäsi viestin sähköpostilla luo järjestelmä automaattisesti sinulle tunnuksen (mikäli sinun sähköpostiosoitteellasi ei ole vielä tunnusta Asiakaspalveluumme) ja saat tästä vahvistusviestin.
  • Voit tunnuksista huolimatta jatkaa kommunikointia sähköpostilla ennen salasanan asettamista.

Voit myös aloittaa Messenger chatin Asiakaspalvelun kanssa skannamalla oheisen koodin Messenger appilla tai aloittamalla keskustelun Facebook sivujemme kautta.

Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa puhelimitse yhteyttä vanhaan tuttuun numeroon +358 (0) 207 521 602

Autovista Asiakaspalvelu tiedotteet:

  • Viimeisimmissä (04/2018) Trafilaskuissa on virheellisesti sama tuotenimi kaikilla riveillä. Kaikki laskut tullaan hyvittämään ja saatte sekä hyvityslaskun että uuden laskun ensi viikon aikana. Pahoittelemme järjestelmävirheestä johtunutta sekaannusta. Mikäli olet jo maksanut laskun ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalvelu@autovista.fi jotta saamme laskujen kohdistuksen teille ja meille oikein.


Seuraa meitä Somessa

FB https://www.facebook.com/AutovistaOy/

Twitter https://twitter.com/AutovistaOy

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/autovista-oy

 

Palveluiden status:

Kaikki palvelut